Ανακαινίσεις-Κατασκευές

Το Γραφείο μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση κατοικίας ή καταστήματος, και εσωτερική διαρρύθμιση, από την πιο μικρή έως την ριζική αλλαγή. Αν ενδιαφέρεστε είτε για μεμονωμένη ανακαίνιση του διαμερίσματός σας ή του καταστήματός σας, όπως μπάνιου ή κουζίνας είτε για ολική ανακαίνιση.

Η διαδικασία σε απλά βήματα:

  • Κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης, Μηχανικός και Εκπρόσωπος των τεχνιτών μας επισκέπτεται το κτίριο ή το τμήμα του κτιρίου στο οποίο υπάρχει ενδιαφέρον για ανακατασκευή, ώστε να αποτυπώσουν την κατάσταση των χώρων και των απαιτούμενων εργασιών.
  • Εν συνεχεία, ο Μηχανικός, ύστερα από λεπτομερή μελέτη και σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο των τεχνιτών, συντάσσει αναλυτική Τεχνική Έκθεση - Προσφορά στην οποία αναλύονται οι εργασίες, ο χρόνος υλοποίησης και το κόστος αυτών. Επίσης, παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα 3D σχεδίασης, ώστε να έχει μια πιο εποπτική εικόνα του αποτελέσματος.
  • Έμπειρο συνεργείο τεχνιτών όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, γυψαδόροι, ελαιοχρωματιστές κτλ) εργάζεται με μεθοδικότητα, ταχύτητα και επιμέλεια για την ολοκλήρωση του έργου.